Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Moltes coses que sn poques coses

Joana | 11 Mar, 2009 20:19 | meneame.net facebook.com google.com

   Els nins de les escoles del barri dels Hostalets no van a jugar al Parc de Ses Estacions i el tenen molt aprop. D’horabaixa, quan surten d’escola els de Ses Monges s’apleguen tots a la petita plaça de “Santa Isabel”, com abelles, com a borinos. Criden, corren i utilitzen el petit parc infantil, a una minsa placeta que si hi hagués el Parc de Ses Vies seia un racó a un espai verd i ara és l’únic espai de joc realment utilitzat.

A vegades hi duc un nebot que té cinc anys i quan li dic que podríem anar a l’altre parc- Ses Estacions-  que és més gran contesta que no li agrada i ho raona “hi ha moltes coses, que són poques coses”. Ho entenc i quedam a Santa Isabel a on hi ha poques coses, però utilitzables i jugatbles.

El Parc de Ses Estacions és un carrer ample amb pasteres a les voreres i unes absurdes reixes. Es un bulevard enreixat que  amb els espais inutilitzables d’una atracció, la zona de les fonts i de moment el que era l’aparcament en superfície del autocars. A més a més, les casetes fetes per a treure l’aire del “metro” són obstacles per a un espai obert i ample.  El Parc ni  tan sols respon al projecte de l’ arquitecte González, adjudicat sense concurs i amb l’absurd argument de que no agradava  l’ anterior de Carme Pinós,  a l’època del PP a Palma, quan Rodrigo de Santos era regidor.¿ S’ho replantejaran?. A les zones inutilitzades basta treure ciment i posar arbres. Les casetes ¿ han de ser tan grans?,  ¿ no se podrien almenys dissimular o deixar en mans de “graffiters” que els hi donassin vida?

La plataforma del Parc de Ses Vies no va voler utilitzar la via judicial. Preferien les visites a l’ Ajuntament per a fer valer la seva honesta opinió i sortir als diaris. Però la veritat és que  tampoc no se que haurien aconseguit si haguessin  impugnat una decisió tan important com adjudicar la destrucció, planejament i nova construcció del parc sense concurs ni res. Per ventura sols la raó moral i ètica que tenen ara els veïnats de Son Espases, però ja seria alguna cosa: el reconeixement de que aquest parc ni és parc ni és res. Es un monument a les obres absurdes i arbitraries, ¿per quins motius?

Mentres tant s’ha fet una “emulació” del Pont des Tren amb molta parafernàlia, però no hi, cap parc ni a  Ses Estacions, ni a les Vies. Hi ha dos carrers amples i crec que un projecte de remodelació del qual  gairebé no se parla i que els veïns, menys deu o dotze desconeixem.

Comentaris

Psoe

N'Aina Calvo ho far be

Psoe | 17/03/2009, 09:52

CONFIAU AMB N'AINA CALVO QUE AL FINAL FAR LES COSES QUE TOCA, I BE. UNA MICA DE PACINCIA I MS CRITICA BONA

Angel Suau

QUE HACE AINA CALVO?

Angel Suau | 14/03/2009, 08:49

PERFECTA DESCRIPCION:
El Parc de Ses Estacions s un carrer ample amb pasteres a les voreres i unes absurdes reixes. Es un bulevard enreixat que amb els espais inutilitzables d'una atracci, la zona de les fonts i de moment el que era l'aparcament en superfcie del autocars. A ms a ms, les casetes fetes per a treure l'aire del "metro" sn obstacles per a un espai obert i ample"

Miquel

TUDAT I MISERABLE

Miquel | 13/03/2009, 12:48

Quina tudadissa d'espai i de diners arreu AL PARC DE SES ESTACIONS I DARRERA, !quanta misria poltica!. COMPLETAMENT D'ACORD AMB EL QUE DIU.
AIX NO HO PODIA ARREGLAR AL SEU DIA LA PLATAFORMA DEL PARC DE LES VIES DE LA NA FERMOSELLE?

Francisca

Decepcions

Francisca | 12/03/2009, 20:46

El Parc de Ses Estacions i Son Espases sn les majors decepcions dels que pensavem que Palma seria diferent

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb