Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

No ens varen prometre ms facilitats per conectar Internet?

Joana | 22 Gener, 2009 22:47 | meneame.net facebook.com google.com

 No tenc bona memòria pels programes electorals i a més a més, no els arxivo, ni guard. Però record que a la darrera campanya se va parlar molt de noves tecnologies i accés a Internet: la societat de l’informació, facilitar que els joves tenguin accés a la informació universal,, tenir en compte que a una illa no se poden fabricar materials pessats pels costs de la insularitat, noves professions.. .I?

Fa poc ha sortit en els diaris que a algunes zones de Menorca, en concret el Mercadal s’instal·larà una línea wifi, que no serà gratuïta pels usuaris a ca seva, però en teoria se podria utilitzar sense pagar a alguns llocs públics com places i hospitals. A Mallorca hi ha una línea així que se pot emprar en els centres del Consell, també en els jardins de la Misericòrdia , però que quan arriba a les clíniques properes, en concret la Rótger- aquesta línea o una altra- s’ha de pagar i molt cara.

Ara que tots tornam més pobres per mor dels irresponsables taurons que han mogut els nostres doblers i ens han obligat a fer hipoteques per crear més doblers que els enriqueixen a ells, ara que ens passa això, els poders públics s’haurien de preocupar una mica més de garantir un accés menys car a Internet i, repetesc, crec que ho varen prometre.

Les xarxes inalambriques o amb cables que circulen pel mon, en realitat recorren i utilitzen espais públics, com les ones de la ràdio o la televisió i s’haurien de regular molt millor, com l’aigua . Però, mentres tant, ja que parlen tant de noves tecnologies.¿ no podrien començar per intentar abaratir l’accés a Internet dels ciutadans?.

 Tenc el reprovable costum d’escoltar el que diuen els altres quan  som a un bar o restaurant . I avui he sentit dir a una dona , que no se si havia tancat el comerç o s’havia quedat sense feina,  que hauria de deixar de pagar la connexió a Intenet i argumentava que encara que els fills  diguin que és molt necessària per a estudiar, ella no s’ho acaba de creure, ja que “el que fan és jugar amb l’ordinador i per estudiar, ja els hi compram els llibres”. He pensat que si la mare actua així, aquets al·lots no tendran les mateixes oportunitat que altres per a estudiar. Però no se si ho han pensat els nostres polítics que ens volen fer més cults repartint el primer capítol d’una novel·la a un autobús i li diuen “tastau” o una cosa així.

Comentaris

Maribel

FETs, FETs I FETs

Maribel | 25/01/2009, 12:06

eM DE MENESTER A INTERNET I ARREU QUE DEL FUM PASSIN AL FETS, PASSIN DEL DISCURS A LA REALITAT, SOBRE TOT N'AINA CALVO, QUE CREIX SENSE HAVER FET RES MES QUE PARLAR, PARLAR, PARLAR,

Wifista

ono me va

Wifista | 24/01/2009, 17:38

ono bien, caro pero bueno

MEJOR SI NOS DAN EL WI-FI QUE PROMETIERON TODOS.

Mara Antonia R

SOBRE ONO Y TELEFONICA

Mara Antonia R | 24/01/2009, 09:26

Las compaas operadoras en Internet que tiemblen, se les terminar el chollo de cobrar cantidades desorbitadas para conectar. Y eso de ONO tambin es un cuento muy caro. No solo TELEFONICA nos fastidia con monopolios. ONO abri las calles y aceras de toda la ciudad de Palma y muchos pueblos y tendi cables en mazacote por muchas fachadas y terrazas.

Lector

ESPAI TOTA DELS DIARIS AMERICANS

Lector | 23/01/2009, 10:13

Ja fa temps que els grans diaris s'esforcen a aplicar a les edicions digitals adaptacions de les noves eines i programes socials d'internet. N's una TimeSpace, que es pot consultar en la versi en lnia de The Washington Post. El programa consisteix en un mapamundi interactiu que permet als internautes de consultar articles, fotografies, vdeos i apunts de blocs al voltant de l'actualitat internacional, generats pel diari mateix o per agncies

Biel

wifi per tots

Biel | 23/01/2009, 10:10

QUE MOS DONIN UN ESPAI WIFI ARREU ARREU, AQUEST SI S UN SERVEI AGRAT

Pepa

Com l'aigua

Pepa | 23/01/2009, 00:33

Conv pensar en l'utilitzaci dels espais comuns i que permeten transmetre informaci

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb