Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Martorell, director d'IB3 i els extraterrestres

Joana | 16 Novembre, 2008 21:08 | meneame.net facebook.com google.com

 

 Antoni Martorell, director general de IB3 va anunciar a la seva compareixença en el Parlament per a explicar el Projecte de llei de pressuposts generals de la comunitat autònoma per a  2009 que en el nou contracte dels informatius, adjudicat a SBT, se contempla la creació d’una redacció única per ràdio i televisió. Va dir textualment:

 “Per evitar confusions, sàpiguen que el que es du a Calvià és el centre de producció de ràdio, de la mateixa manera que la televisió, però sàpiguen que una mesura de cost important, d’estalvi de cost important que hem aplicat en el nou contracte dels informatius, és tenir una redacció única, és a dir, compartir despeses de redacció tant per ràdio i televisió, com internet, com telefonia mòbil. Vol dir això que evitarem que vagin a una roda de premsa, per exemple, un redactor de la ràdio i un altre de la televisió, hi anirà un equip i aquesta informació s’introduirà en els sistemes digitals de la televisió i es posaran a disposició dels informatius de ràdio, de televisió, d’Internet, de telefonia mòbil i de les productores, per tant anem a optimitzar”. 

 Va qualificar el parlamentaris del seu “equip directiu: “jo aprofit per venir a dir les coses clares en aquesta cambra, que és la que em va triar a mi i jo, com a conseqüència, és el meu equip directiu que és a la cambra a qui em dec”.

També va afirmar que la cambra de diputats no és el fòrum per a discutir el model de l’ens públic.  I va fer saber que: “els informatius no són una cosa que vengui feta per una empresa, que aterren com extraterrestres i ens posen una cinta, no és així; els continguts els tria IB3, la línia editorial és d’IB3 i es fan els informatius que volen els equips d’edició, de documentació, de producció, de direcció d’IB3 (…) no els fa una empresa, sinó que aquesta empresa fa una producció d’un producte informatiu, produeix un producte, li dóna forma i té una agència de notícies que subministra aquest material però la selecció de notícies, el plantejament, l’escaleta, tot això és feina de professionals d’IB3”.

 Crec que devia voler dir que un sol redactor ha de poder fer les noticies per la ràdio i la TV i, si no van be les coses, algun parlamentari del “seu equip directiu” ha de poder donar una ma (aguantar la càmera) sense qüestionar el model d’IB3. Però ¿segur que tot això  no te res a veure amb els “extraterrestres”?. 

Comentaris

G.V.I.

equip directiu?

G.V.I. | 24/11/2008, 19:19

ja, ja , ja, DON TONI...Va qualificar el parlamentaris del seu "equip directiu: "jo aprofit per venir a dir les coses clares en aquesta cambra, que s la que em va triar a mi i jo, com a conseqncia, s el meu equip directiu que s a la cambra a qui em dec".

Vica

Tanta paz

Vica | 21/11/2008, 17:01

Me parece que estos comentarios estn generados desde la necesidad de reclamar la paz social entre los hombres

ESPECTADOR I ODOR

QUINA RADIO I TV ES VOL

ESPECTADOR I ODOR | 20/11/2008, 08:21

NO SOM DEL SECTOR EMPER ME SEMBLA NECESSARI DIR AVIAT QUINA RDIO I TV PBLIQUES ES VOL. LO SEGUR ES QUE AL COST
DE 200 MILIONS DE DEUTA NO S SUPORTABLE EN TEMPS DE CRISI GENERAL.
LA VAGA TAMB S'HAURIA DE DEMANAR AIX, SENSE VELS

VAGA !!!

FAREM VAGA

VAGA !!! | 19/11/2008, 10:23

JA ESTA ANIREM A LA VAGA!!!

Maria

Polifotuts

Maria | 16/11/2008, 22:02

El llenguatge de la TV i de la Rdio no s igual. A ms a ms s'han de fer muntatges diferents.Aix ho ensenyen a primer de periodisme. Fins i tot, en el batxiller. Martorell no hi decia esser quan ho explicaren. En el batxillerat, s clar

Movilizte ya en la HUELGA de la Radio IB3

NUNCA SERA

Movilizte ya en la HUELGA de la Radio IB3 | 16/11/2008, 21:32

NO SER REALIDAD ESTA IDEA. LE PARAREMOS LOS PIES A MARTORELL Y SALVAREMOS LOS PUESTOS Y LA RADIO Y LA TELEVISIN.

ATENTOS A LAS MOVIDAS!!!

Rafel

Alarmant proposta

Rafel | 16/11/2008, 21:20

Tothom s'ha de posar en contra, ja, d'aquesta alarmant proposta d'en Toni Martorell. Cap diari no la va sentir? Cap periodista se'n va tmer? Cap Sindicat ha envs la llum roja?

Ve esser l'eliminaci de mitja redacci de SBT-IB3-Radio-TV, de polivalncia i periodistes-orquestra...

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb