Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

La msica dels pactes: un bolero sin amor?

Joana | 07 Juny, 2007 20:11 | meneame.net facebook.com google.com

  ¿Els pactes poden ser així: com “un bolero sin amor” ?. ¿ De que parla Maria Antònia Munar quan diu que no vol càrrecs, sols contrastar programes per a decidir a qui recolzarà UM en les diferents institucions?. Una de les coses més indignants d’aquesta etapa post-electoral és que alguns electes vulguin fer veure que no han llegit ni escoltat els programes dels altres i  els hi  han d'explicar a les taules de negociacions, Aina Calvo inclosa, ja que així va parlar a una entrevista en el D.M, a la qual més o menys va dir que ella sols coneixia el seu propi programa.

¿No sap que el seu partit te més punts de coincidència amb UM que amb el PP amb temes com El Parc Central ( Les Estacions i les Vies), l’entorn de la Real i fins i tot la façana marítima encara que les propostes no siguin idèntiques.

 Munar si que ho sap i crec que no deixarà la batllia de Palma en mans de Catalina Cirer,  ja que això seria un evident suïcidi polític i UM  és diluiria en el lloc en el qual ha augmentat més: la Ciutat. És molt probable que dissabte qui ve, a l’ Ajuntament de Palma  que el bloc recolzi el PSOE, però crec impossible un recolzament incondicional de UM al PP .

 Una etapa sense majoria absoluta del PP  a Palma potser molt positiva. A cada ple se podrà veure com és això de les coincidències dels programes. També podran pensar en com se pot modificar la barbaritat de "Ses Fontanelles" o Son Espases. 

Després vendran el segon i el tercer capítol ( Consell i Govern) . Ja  s`haurà de parlar de llengua, cultura i territori. ¿ Ningú no sap el que volen els altres, no llegeixen diaris, ni escolten ràdios ni miren televisions ni estàn pendents de la política quotidiana?. M’agradaria veure per un foradet , no una nefasta càmara oculta , la resposta que podria donar Mates a Munar quan ella li demanàs “ ¿i això del trilingüísme, Jaume, exactament com és? Ella és  molt pragmàtica i segurament faria preguntes sobre com desenvolupar les bones intencions, costos i necessitats. “ ¿ Vols dir, Jaume, que a totes les escoles hi ha professors preparats per a fer la seva assignatura en anglès? 

El trilingüísme és una d’aquestes coses en les quals s’insulta una mica la intel·ligència de les persones i crec que Munar no vol ser insultada. És una bona funambulista i se la pot comparar amb els munyecos de fira als quals se tiren bolles i se tornen aixecar amb el mateix somriure, però deu tenir sentiments i deu pensar que els altres, també. Se deu haver sentit insultada per la campanya de Rosa Estaràs i el seu “aire fresco” a la qual l’acusava de corrupta i dictatorial. Ho vaig sentir.

Si s’ha de governar amb una mica de dignitat no se pot compartir poder a la mateixa institució amb qui, més que fer propostes, te vol eliminar. Però l’enfrontament entre Munar i Estaràs no és una brega de moixes, ho es de plantejaments electorals. Fa mal la prepotència quan es converteix en insult cap els que pensen diferent. Ara el que voldríem els electors seria que en els pactes s’introduïssin elements d’ il·lusió.

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:38

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Vilaweb (19-VI-07)

El Bloc alerta que les negociacions per un pacte d'esquerres a les Illes s'han encallat

Vilaweb (19-VI-07) | 19/06/2007, 18:46

El Bloc alerta que les negociacions per un pacte d'esquerres a les Illes s'han encallat

UM encara no ha decidit si pactar amb el PSIB o amb el PP

El cap de llista del Bloc al parlament balear, Biel Barcel, ha dit a VilaWeb que el pacte entre Uni Mallorquina i els partits d'esquerra per al govern i el Consell de Mallorca s a hores d'ara 'lluny de tancar-se'. Barcel considera que el PSIB est negociant sobre unes bases 'molt desequilibrades', que no satisfan el Bloc. Un exemple s el nombre de conselleries que correspondria a la coalici nacionalista. El Bloc en reclama quatre per el PSIB noms els n'ofereix dues.
De fet, segons Barcel, els socialistes noms els han ofert 'dues mitges conselleries', s a dir, de molt poc pes poltic. Aix mateix, el responsable del Bloc ha alertat que el PSIB est cedint en qestions referents al programa, sobretot en els temes de medi i de territori, i ha deixat molt clar que la coalici nacionalista 'no pactar a qualsevol preu'. Barcel ha lamentat que el PSIB 'negocia partint de la base que ser l'nica fora del govern', i ha recordat que necessita els vots del Bloc per a governar.

Tots dos partits es reuneixen altre cop aquest vespre per mirar de llimar diferncies. Amb tot, Barcel ha avisat que s molt difcil que avui arribin a un acord.

Recordem que Uni Mallorquina encara no s'ha decidit amb qui pactar al Consell de Mallorca i al govern. Noms a l'Ajuntament de Palma s'ha tancat un acord amb l'esquerra.

Segons que informa avui el Diari de Balears, el partit de Maria Antnia Munar no respondr a l'oferta de pacte que li va fer la setmana passada el president del PP Jaume Matas fins que no es reuneixi la direcci executiva. Aix podria ser dem, si b fonts d'UM consultades per Vilaweb no ho han confirmat.

Vilaweb (19-VI-07)

M

UM muda

M | 11/06/2007, 16:47

ENCARA RES NO ESTA DIT. UM NO HA DIT RES.

Digau coses

Alg sap res?

Digau coses | 11/06/2007, 09:39

ja esta fet?

Maite

Matas-Antich

Maite | 10/06/2007, 18:40

gol del algaida al sant jaume!!!!!!!!!!!!!!1

maniantico ultra

alemany y su mam

maniantico ultra | 10/06/2007, 10:22

decir, el PP, durante cuatro aos y con su concurso, ha engordado al monstruo y ha protegido el huevo de la serpiente que, llegado el momento, ha alumbrado a la serpiente que, lo primero que hace, es masacrar a los que la han apoyado y protegido. Ha criado un cuervo que le est sacando los ojos. En buena teora, la experiencia debera servir de cara al futuro para evitar tropezar con la misma piedra. Me temo, por desgracia, que no servir para nada. Para nada.

matas/churchill

MATAS MI CHURCHILL DIU NA mAITE Areal

matas/churchill | 10/06/2007, 09:52

La persona que mejor conoce a Jaume Matas, su mujer, Maite Areal, lo ha podido describir ms alto pero no ms claro ni ms grficamente: A Jaime le ha pasado algo parecido a lo que le ocurri a Churchill. l gan la guerra y perdi las elecciones siguientes y mi marido ha ganado la batalla de la gestin y los comicios pero puede perder la guerra de la gobernabilidad. si ell la ven mi princesa i ella li diu mi churchill como no han de voler un palacete

CONTRA EL FASCISMO

LOS FACHAS DE LA SOCIEDAD 'PATA NEGRA'

CONTRA EL FASCISMO | 09/06/2007, 21:00

EL FACHA EN MALLORCADIARIO DE Rafael Caballero: En crculos pata negra de la sociedad de la Isla no estn tan convencidos del acercamiento definitivo del partido de Mara Antonia Munar a los partidos de izquierda.

Annimo

Msicos fascistas de mierda en el Parc de ses Estacions!

Annimo | 09/06/2007, 19:53

Desconocen el articulo 18,2 de la Constitucin.La Feria del Libro slo habr servido para molestar a los vecinos

ciutad que no es del psoe

aina calvo batlesa

ciutad que no es del psoe | 09/06/2007, 17:45

n'Aina sigui batlesa, perqu 4 anys ms de Cirer no se com poden acabar

i 4 anys de Miquel Nadal no me'ls vull ni imaginar

ginjol

Re: La msica dels pactes: un bolero sin amor?

ginjol | 09/06/2007, 11:57

4 anys sense cap tipus de majoria consolidada a Palma pot ser molt perillosa, perqu provocaria que no s'avances amb questions problemtiques

noms esper que UM cedeixi, i n'Aina sigui batlesa, perqu 4 anys ms de Cirer no se com poden acabar

i 4 anys de Miquel Nadal no me'ls vull ni imaginar

xec

OBLIDAD MARIA DE LA PAU

xec | 08/06/2007, 23:14

Maria de la Pau Janer deu ser nefasta. Ara ning l'estima com a poltica...l'han oblidat

anti-comandera del PP

Diuen que hi ha pacte

anti-comandera del PP | 08/06/2007, 21:51

Molta gent parla de que el Pacte de progrs-Um est feta. Ara falta que el PP no trabuqui el cap i amolli els calons i els pels dels pit.

Margalida

En Jordi Bayona t ra

Margalida | 08/06/2007, 19:09

Jo no mir massa usariria de diaris sin que som navegant per Internet.Mir els grans diaris de Madrid i BCN, el Balears i En Jordi Bayona que sol tenir ra, quan explica les coses.
Les opinions del post al bloc de Joana Maria no m'incomoden.

Miquel Roig Cerd

Pactes a balquena i de fum

Miquel Roig Cerd | 08/06/2007, 13:50

A cada diari hi ha una verssi distinta de les coses. per qu no fermen les noticies i deixen de fer fum de palles?

Annimo

El PP mata

Annimo | 08/06/2007, 04:51

PP=Desayunos con mierda!

Fran Robles

Trilinguisme

Fran Robles | 08/06/2007, 00:40

UM volser nacionalista i centrista, per no pot existir un nacionalismo que no defensi la pervivncia de la propia llengua i el seu ensenyament a totes les escoles almenys en condicions digualdat amb el castell.
La tercera llengua s un luxe que haurien de poder tenir totes les escoles. El PP vol comenar pel luxe a centres escollits. Qu vol UM?

Manel

Spam relatiu

Manel | 08/06/2007, 00:07

Informa d'aix als administradors de balearweb al frum, http://www.balearweb.com/forum/viewforum.php?f=13 i ells et respondran aviat.

Per cert, no s problema del teu ordinador, sin d'una entrada concreta del teu blog (a la columna de comentaris recents els veuras): jo vaig tenir un cas igual, i me'l van resoldre. Res greu.

Ah, i grcies per lo de fiable :-) venint de tu, grcies mil.

Joana

El forat

Joana | 07/06/2007, 22:48

Quan vaig a tancar l'0rdinador veig que Manel avisa de que tenc un forat d'spam en el meu bloc. Deu ser cert. Consider el bloc de Manel molt fiable, per que hi puc fer?. He actualitzat l'antivirus.
I,a ms a ms, ara escric des de un ordinador que no s l' habitual.

Manel

Sense webs

Manel | 07/06/2007, 22:16

El temps de negociacions ve a ser una prdua de contacte amb la gent, dut a terme durant la campanya electoral. Els missatges cap els electors cedeixen bruscament, i tornen al seu olimp particular a parlat de com repartir-se le pasts.

Aix fa ms difcil saber cap a on aniran els pactes, ja que cada vegada ms pensaran en els seus interessos perdent la noci del carrer. Pactin amb qui pactin, el que pesi o digui el carrer-les bases-les militncies ja t poc sentit.

Tornem a la distncia de sempre, els blogs emmudeixen i les webs desapareixen: la de Catalina Cirer ja no hi s, han tardat ben poc en retirar la pancarta (no aix amb les del carrer). No sembla que fes gaire servei, ben mirat.

Per cert, tens un forat d'spam al http://joana.balearweb.net/post/10300

Felaniitxer

Govern

Felaniitxer | 07/06/2007, 21:39

S'hauria de pensar en quines coses guanyaran els que guanyin

Manacor

moixes

Manacor | 07/06/2007, 21:16

Bona imatge la de la brega de moixes. No s qui perdr ms pel. La refkexi encertada. D'acord en quasi tot

Manacor

moixes

Manacor | 07/06/2007, 21:16

Bona imatge la de la brega de moixes. No s qui perdr ms pel. La refkexi encertada. D'acord en quasi tot

Maria

Maria de la Pau

Maria | 07/06/2007, 20:49

La "percepci sentimental" de Maria de la Pau Janer deu ser nefasta. Ara ning l'estima com a poltica.Per se recuperar i pot arribar a dir que ella va fer mostrar la veritable cara del PP i el centre-esquerra li deu alguna cosa.

Annimo

El PP s la Mort!

Annimo | 07/06/2007, 20:14

PP=Funerarias de campo de concentracin.Die weise taube.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb