Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

La trampa de la campanya

Joana | 13 Maig, 2007 19:55 | meneame.net facebook.com google.com

    La dreta no vol debats electorals. No els ha de menester per res amb tants mitjans informatius que ella mateixa ha muntat o subvenciona. L’esquerra volia debatre per a mostrar  la utilització que han fet de les nostres institucions el PP i UM i, a la vegada tant el BLOC com el PSOE volen fer una campanya en positiu i poc agressiva. Ho entenc, però el perill és que arribi a semblar que van a remolc. Va ser significativa la xifra de 60.000 persones a la manifestació “Salvem Mallorca” i ja sabem a qui no votaran, però només amb aquets vots  tot quedaria com està. Crec que ha arribat el moment de marcar diferències i si no se poden fer debats, almenys se podria demanar als mitjans públics que organitzessin programes amb el mateix esquema de preguntes per a tots. No és difícil. Per exemple:

 

  1. Model territorial : la costa, el pla, la Tramuntana, els espais natural.
  2. Comunicacions:  autopistes i autovies, transport públic
  3. Educació:  A)  Bilingüisme i ensenyament d’una llengua estrangera, ¿com?.  B)  Immigració, integració: escola pública, concertada i privada.
  4. Model Social : A)   Vivendes protegides: ¿ quantes, com i a on? . B)    Persones dependents i discapacitades. C)  Contra la discriminació de la dona.
  5. Model cultural: Patrimoni, Art, Música, Literatura...
  6. Altres prioritats .

         I si no potser, a les seves intervencions els partits d’esquerra almenys haurien de saber marcar diferències entre les seves propostes i les de la dreta: “volem i  volen”.

       La trampa d’aquesta campanya és molt clara. Els que comanden volen fer veure que tot el que proposa l’ Esquerra ells ja ho han fet o estan a punt de fer-ho amb més eficàcia per la qual cosa sols els hi volen prendre la cadira i  a més a més, la corrupció és ben igual per tot arreu. Alerta. S’han de marcar distàncies. Les han de veure també els que no varen anar a la manifestació.

Comentaris

cqx

Replica Watches

cqx | 09/01/2009, 09:44

This is a very fun game,acheter des kamas dofus kamas, on dofusvault.dofus kamascom and dofusmax.acheter des kamascom you can find the best dofus kamas,dofus kamas I believe our most sincere services that will let you choose the best.

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:49

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

mari carmen

bo barallar-se

mari carmen | 16/05/2007, 17:30

debatir fa tornar guapo o s bo barralar-se

Debatidor

Debat contra debat

Debatidor | 14/05/2007, 16:02

Debatre s impossible amb el PP. Id facem un deabt contra el no-debat. Debatir sense ells, qui s'elimina perd una oportunitat d'or i no por negar saber qu pensen els altres si ell no es vol exposar.

Biel

HI HAURA UN...DEBAT?

Biel | 14/05/2007, 08:26

Ara he sentir un anunci a la radio Mallorca dient que dimecres a les 12, desprs, d'En Francino es Es Principal de Palma hi haur un debat..sobre Palma. Hi anir ni Cirer, del PP? Uff

Joana

Un pas

Joana | 14/05/2007, 00:40

No se solen respondre els comentaris, per vull dir a Manuel Villanueva que no tenc cap partit ni al darrera ni al davant. A l' entorn: un pas.
I me referesc a les Illes, no al diari, amb el qual no hi tenc res a veure a nivell professional.
Per recordo el boicot proposat pel PP al grup PRISA quan Polanco va criticar la dreta mentidera i tancada. Com ha anat?: sense perdues ecnmiques per PRISA amb la mateixa linea editorial i uns tertulians de la dreta civilitzada que s'han hagut de retirar.
Ben mirat, la negaci al dileg no s rentable a llarg termini.
No siguiis tan pesimista Manel

Blog de Anabel Dez en elpais.com

LOS DEBATES POR LEY

Blog de Anabel Dez en elpais.com | 13/05/2007, 23:28

..(..)En una futura reforma de la Ley Electoral, el PSOE anuncia que incluir como requisito legal la celebracin de debates. No hay apenas dudas, sin embargo, de que Mariano Rajoy s aceptar dentro de 10 meses, cuando empiece la campaa de las generales, debatir con Zapatero. Parece que se confirma que la negativa a debatir se produce en donde gobiernan, no en los que son aspirantes

Manuel Villanueva

BIEN, DE ACUERDO

Manuel Villanueva | 13/05/2007, 23:16

Bien Joana Maria. Tienes un partido destrs? Escribes libremente. Estoy de acuerdo en general con tus razonamientos.

de bat a bat

les cabres mengen paper

de bat a bat | 13/05/2007, 22:59

als verbvors expressions provinents de l'mbit cientfic que tinguin una aplicaci en llenguatge figurat a la vida quotidiana

De tu a tu

Qui no te res que dir

De tu a tu | 13/05/2007, 22:46

Els qui fan propaganda i repeteixen com a lloros els dictats s que no tenen res que dir o poques gambals per manejar. Aix com cal

Manel

Em temo que

Manel | 13/05/2007, 21:22

no hi ha res a fer. No volen debatre, i prefereixen convertir les eleccions en un trmit sense idees ni dileg.

Fa temps que intento entendre la seva manera de procedir, i senzillament crec que la cultura democrtica s escassa, per no dir nulla. La societat feudal i cacical roman a travs del turisme i la construcci, el vot subms i resignat, la poltica de l'exclusi pel silenci.

Fa temps que el Govern balear va deixar de ser de tots els balears... si alguna vegada ho va ser.

Javier

Rollo

Javier | 13/05/2007, 21:03

No os va a servir de nada tanto roollo. La gente ya sabe lo que quiere y no sois vosotros. Con tanto partido junto no se puede haser una buena administracin

Pere

Fora frivolitats

Pere | 13/05/2007, 20:48

Certament ja no s hora de pensar en suposades intencions, per, qui pot fer un anlisi comparatiu dels programes i divulgar-ho?.

Pere

Fora frivolitats

Pere | 13/05/2007, 20:48

Certament ja no s hora de pensar en suposades intencions, per, qui pot fer un anlisi comparatiu dels programes i divulgar-ho?.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb