Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

IB3 fa veure que investiga la corrupci urbanstica

Joana | 04 Abril, 2007 21:50 | meneame.net facebook.com google.com

  Acab de veure un bocí d’un altre suposat reportatge de investigació de IB3 que, suposadament anava de corrupció urbanística.  Les tesis eren:

  1. ·        Hi ha corrupció per tot i també a la democràcia, segons Rodrigo de Santos
  2. ·        Els ecologistes llancen missatges confusos i no saben ben be que volen dir. La paraula verd esta manipulada (s’utilitzaven paraules de Rosselló i de Pastor amb una entradeta editorial que els hi donava un sentit a la inversa)
  3. ·        A darrera l’edifici de GESA hi ha interessos ocults, fins i tot del Col·legi d’Arquitectes
  4. ·        El cas Andratx és una anècdota i s’ha convertit en un exemple de com se volen rectificar i millorar les coses amb les noves Normes Subsidiàries.
  5. ·        Quan un partit (PSOE) en critica una altre ( PP) l’únic que fa és embullar la troca ja que com que la corrupció és en ella mateixa una fal·làcia i un comportamnet estés per tot, el que fan es tenir un comportament poc institucional.
  6. No hi ha corrupció urbanística sols gent més o menys hotesta i clara a tots els partits. I els que no són del PP solen tenir les coses poc clares i sols es contradiuen

        I la tècnica consisteix en fer un discurs preelaborat i després afegir declaracions segades per a completar la peça, o sigui cercar declaracions per a demostrar que el que acaba de dir el locutor és cert.

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:46

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:45

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Petra

TV3

Petra | 05/04/2007, 21:56

Els professionals, junts i amb contractes estables poden impedir o aturar manipulacions de les cpules. A TV3 els tenen. A IB3 no depenen de cap empresa pblica.Tenen cntractes temporals i l'espasa al clotell, per Anrich no ha dit res del seu model per a IB3. Ja s hora

Dej vu Maribel

COPIAT al Blog de JB 07

Dej vu Maribel | 05/04/2007, 18:35

Escandol IB3 | 05/04/2007, 18:28

Nou escndol a IB3 confidencial (produit per El Mundo). Programa sobre Medi Ambient. El Govern Matas es el ms proteccionista. Fa parcs naturals i noves rees protegides. L'esquerra no hi creu. s una corrupta. Grosske i March tenen irregularitats urbanstiques. Francament no s denunciable davant els Jutjats?

Perez anti TV3

IB3 NO FA PANCATALANISME

Perez anti TV3 | 05/04/2007, 18:27

director de l'edici catalana de La Razn, Francisco Marhuenda, ha manifestat que "no hay que sorprenderse porque el gobierno valenciano quiera acabar con las emisones ilegales de TV3 en la Comunidad Valenciana". En aquest sentit, el periodista considera que "su gobierno ha puesto tres condiciones razonables para acabar con ese pancatalanismo. La primera es la reciprocidad, ya que no se puede exigir que se vea all TV3 mientras aqu no suceda lo mismo con Canal 9 y Punt 2. La segunda pasa por exigir que se respete la denominacin oficial de la Comunidad Valenciana y de la Generalitat, porque es inaceptable que se violente la voluntad del pueblo valenciano".

Marhuenda, que denuncia que "los medios de comunicacin pblicos catalanes no pueden estar al servicio de los caprichos y delirios de ese pancatalanismo trasnochado que propugnan CiU, ERC e ICV-EU", considera tamb que els Pasos Catalans sn un "sueo sin fundamento, ms all del voluntarismo y maniquesmo tradicional".

D'altra banda, el director de La Razn a Catalunya critica que "los medios de comunciacin pblicos catalanes, TV3, Canal 33, Catalunya Rdio y Catalunya Informaci, son instrumentos al servicio de ese pancatalanismo que pasa por hablar de Estado espaol, Pasos Valencians y Pasos Catalans". Marhuenda conclou en aquest sentit que "estamos ante trminos al servicio de una concepcin tan partidista como propagandstica".

Rafel Soler

INSULTADOR

Rafel Soler | 05/04/2007, 18:15

MOLTS DE PROGRAMAS PODRIEN DIR-SE L'INSULTADOR...........

O EL MANIPULADOR.........

O EL PILOTA.........

EL PROPANDISTA.......LA MAQUINA DE TRITURAR.....EL MENTIDER...

pepito grillo

insults

pepito grillo | 05/04/2007, 17:31

i aquest de televisi espanyola que s'ha remogut tant per la paraula depuraci, defensar els seus companys que no poden fer campanya electoral perqu no son "fixos" de la casa? Tamb convocar una reuni per manifestar-se contra la manera de pagar als professionals d'IB3 que faran feina per les eleccions?
Voldr un manifest en contra tots els que des de IB3 tv i radio es dediquen a insultar a molts ciutadans que no s poden defensar?

Aina

Com vol la cpula Antich

Aina | 05/04/2007, 15:17

Crec que Antich es queixa per no repetir el mateix sistema

UI

Antich reprobado

UI | 05/04/2007, 09:45

El SPIB reprueba que Antich hablara de depuracin en IB3 y pide que la cpula se elija como en RTVE

Bel

EL SILENCI

Bel | 05/04/2007, 09:32

s veritat Joana LLusa, clama al cel el silenci, de la majoria de partits i col.lectius davant els atacs tan brutals que fa IB3/El Mundo, una mateixa maquinria no sols per defensar els seus i lloar-los sin per a destroar als adversaris, amb mentides i manipulacions.

Bel

EL SILENCI

Bel | 05/04/2007, 09:32

s veritat Joana LLusa, clama al cel el silenci, de la majoria de partits i col.lectius davant els atacs tan brutals que fa IB3/El Mundo, una mateixa maquinria no sols per defensar els seus i lloar-los sin per a destroar als adversaris, amb mentides i manipulacions.

joana llisa

ib3

joana llisa | 04/04/2007, 22:42

Demanar empar ib3 per aquest bodrio de reportatge. I el sindicat defensar als insultats? s ben trist que els periodistes de IB3 no diguin ni m, ni puguin fer una nota. A la vista de la majoria es que hi estan d'acord: "quien calla otorga". Tenim molt de silenci.

A.T,

QU DIU EL SINDICAT DE PERIODISTES SOBRE EL MODEL

A.T, | 04/04/2007, 22:08

SINDICAT DE PERIODISTES de les ILLES BALEARS SPIB
(..)
1.-Es solidaritza amb els treballadors dIB3, el veritable bess de la rdio i televisi pbliques autonmiques de les Illes Balears.

2.-Es posiciona en favor dun sistema delecci democrtica d ela cpula directiva dels mitjans de comunicaci pblics a Balears. Un sistema que conciti el consens de la societat, en la seva representaci al Parlament, als Plens dels Consells i dels Ajuntaments, per majoria qalificada. No s la primera vegada que lSPIB es pronuncia en contra del sistema de nomenament de lactual cpula dIB3, en decisions poltiques sovint mancades del necessari debat, de pluralisme, i sense tenir en compte criteris fonamentals dexperincia i meritoriatge professional.

3.-Reconeix la sol.licitud dempar demanada en nota pblica signada pel Comit de Direcci dIB3.

4.-Valora que el mateix Francesc Antich hagi retirat el qualificatiu objecte de la controvrsia, de les seves declaracions. Un fet, per, que no el pot exonerar del tot per lerror coms.

LSPIB es vol mostrar una vegada ms, contrari a las interferncies i ingerncies dels partits poltics en el funcionament dels mitjans de comunicaci pblics. El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, com a proposta per acabar amb aquesta situaci, es mostra partidari daplicar a les Illes un model com el que sha acabat pactant a la recent Corporaci de RTVE, atenent a reivindicacions histriques demandades per organitzacions de treballadors dels mitjans de comunicaci, a les que lSPIB shi ha sumat repetidament durant els darrers anys.

Per tant, mitjanant aquest model, a Balears lelecci dels directors dIB3 Rdio i Televisi, i del seu Ens Pblic; els de TVE i RNE a les Illes; i els de les rdios i televisions dels Consells Insulars, ha destar pactada entre tots els partits poltics a travs dels seus representants electes a cada instituci corresponent. A ms, es tracta de cercar candidats entre professionals de reconegut prestigi i independncia en la seva trajectria. Un cop triats, seran els mateixos directors generals els encarretgats de formar el seu equip amb llibertat i sense coaccions poltiques de cap casta.

LSPIB vol insistir en qu les televisions i les rdios pbliques noms han de tenir com a objectiu el servir als ciutadans, fent una programaci i uns informatius plurals i independents, sense manipul.lacions barroeres, i sota el control econmic i democrtic dels mateixos ciutadans a travs de les institucions pbliques.

quina pena d'IB 3

VICTIMES DIRECTES

quina pena d'IB 3 | 04/04/2007, 22:01

-L'esquerra, el PSOE en concret, els ecologistes, na Munar, el Consell, en Miquel Angel March, n'Eberhard Grosske,--les seves 'il.legalitats'-- ELS bons, obviament el PP--Fageda, de Santos, batles de Marratx,Manacor...Andratx---UNA INFMIA DE LA FACTORIA DE EL MUNDO--amb l'ajuda involuntria? de dos testimonis embullats-Xavier Pastor i Margalida Rossell--

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb