Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Triar el periodista i el missatge

Joana | 14 Mar, 2007 17:45 | meneame.net facebook.com google.com

     Maria Antònia Munar diu que s’hauria d’escollir un periodista que no treballi a cap mitjà de comunicació per a moderar el debat sobre les properes eleccions autonòmiques. Totalment d’acord. Crec que no deu voler dir que podria ser  un que treballi a un gabinet de premsa, a la publicitat o que tengui una empresa privada.  Es deu voler referir a un jove, en atur. I jo hi estic d’acord.  S’hauria de cercar un jove llicenciat en Periodisme- fins i tot per Madre Alberta- que no tengui feina ni tan sols en aquest confús mon de les empreses que venen programes a les emissores públiques. No és tan difícil: al cap i a la fi , els temes centrals i els temps de les intervencions se poden acordar abans i s’ha de parlar de futur, per exemple la vivenda.  Però el que no se pot permetre és que l’ exclusió sigui justament exercir de periodista i no  per desenvolupar professions transversals, tangencials o confuses. Ja sabem que alguns partits prefereixen el propagandista al periodista. Però   aquest no  potser ser el criteri per a escollir el moderador.

    I si no troben un jove recentment llicenciat, poden cercar  algú  que treballi fora de Mallorca, o fins i tot d’ Espanya  o, un jubilat, però de l’ exercici periodístic, no de la propaganda.

 

     

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:45

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Jucef ben Maim Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maim Aletzar | 17/03/2007, 16:46

Toda la Mallorca interior cerealista tiene que ser declarada tambin Parque Natural.

HONEST CIUTADA

A GUANYAR

HONEST CIUTADA | 16/03/2007, 20:00

SEREM MOLTS, CARREGATS DE RAONS. HONESTS, QUE ESTIMAM MALLORCA I EL FUTUR. SENSE POR
GUANYAREM-

Jucef ben Maim Aletzar

Salvem Mallorca

Jucef ben Maim Aletzar | 16/03/2007, 19:04

Para maana tenemos que proponernos entre todos batir un nuevo record de participacin.Yo digo que vamos a ser 70.000.

JOAN CALAFAT

SALUT I FORA--LA NEUTRALITAT JAJA

JOAN CALAFAT | 16/03/2007, 10:45

Salut I Fora, la revisteta de Joan Calafat que li ha perms passar d'sser un ATS de la Policlnica Miramar a anar pel mn com un bufa amb les butxaques plenes d'euros?

Id Salut i Fora l'any 2004 va rebre 150.000 euros de la Conselleria de Relacions Institucionals. Aquesta subvenci, per, i segons denuncia la Sindicatura de Comptes, s la que ms deficincies va tenir: 6. Salut i fora mantenia deutes amb la CAIB quan va rebre la subvenci de 150.000 eurosVa presentar justificants de despeses no subvencionables i no relacionades amb l'objecte de la subvenci. D'aquests 150.000 euros noms en va justificar el 52% del pressupost.L'activitat que reb la subvenci ja havia comenat quan la va rebre, Per tant, Salut i Fora va rebre una subvenci sense l'informe de fiscalitzaci previ, amb una documentaci de sollicitud deficient, descripci insuficient del projecte., una cronologia de les actuacions incoherents amb la normativa i amb deficincies en la justificaci de la despesa. Tot aix, s clar, sense que la CAIB dons publicitat a l'ajuda. Per tot aix i ms Calafat ara s un destacat portaveu del PP a la rdio pblica, com a conductor d'un programa, Es Metro, de 4 a vuit. Tal vegada per no haver de fer ms mangarrufes i poder-lo tenir ms sadoll de fons pblics. Amn del seu amic Carlos Hernndez.

ARQUITECTE

Re: Triar el periodista i el missatge

ARQUITECTE | 15/03/2007, 23:56

Un parc NO S AIX. Tocave ser un espai per lleure i paisatge bell al cor de la ciutat. Verd i descans, parc de nins i mbits de tranquilitat. Arquitectura i organitzaci de serveis d'oci i vida, tils, permeable...RES QUE S'ASSEMBLI AL CAMP DE CONCENTRACIO DEL GONZALEZ DE CHAVEZ ALEMANY QUE HA DESTROSSAT LA JOIA QUE ERA DE CARME PINOS. El Parc de Estacions i Es Pont d'Es Tren i es Passeig de Ses Vies s un GRAN FRACAS

indignada

parc de ses estacions

indignada | 15/03/2007, 22:52

qualc me pot definir que s un parc?
Aix que hi ha on hi havia el parc de ses estacions que s?
I Tot aix ho han fet amb els nostres doblers?

ES UN ROBATORI!

Jucef ben Maim Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maim Aletzar | 15/03/2007, 20:03

La Mare de Deu de Lluc diu NO VOTIS PP-UM.Salvem Mallorca!

Jucef ben Maim Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maim Aletzar | 15/03/2007, 18:57

Con los del PP-UM nadie est seguro.Nadie est seguro en Mallorca.Estamos todos a merced de LA MAFIA.

Miquel de Muro

IB3

Miquel de Muro | 15/03/2007, 18:56

IB3 s l'estafa moral, un GRAN CRACK SOCIAL

Rafel Frau

L'atac a Miquel ngel March

Rafel Frau | 15/03/2007, 17:48

Ara el pamflet de sempre, que tan ha contaminant la convivncia cultural i social a Mallorca (hi ha estat el cau i la benzina de la ultra dreta que s'exten en la xarxa i ala carrer), es tal qual EL MUNDO, sense cap por, ataca a Miquel ngel Marcg, com abans ho fa a Grosske, a Femenias, tutti quanti discrepi...La caa de bruixes, la inquisici ms dramtica.

OBSERVADOR

QUE SER DE NOLTROS

OBSERVADOR | 15/03/2007, 11:30

Et giris per on giris no hi remei..qu ser de noltros si aix no canvia...propaganda, culte a la personalitat, embaf general, microperiodisme autnom, monjes reaccionries que fan periodistes amb la complicitat de professors() sense crdits. Du meu. SALVACI. Lo del Parc de Ses Estacions no necessita mes que ulls i alg que ho critiqui. Qu diu n'AINA CALVO? O EN GROSSKE? Tots dos atrapats pel Mundo i els ser paranys, en distint estil.

Jo

Ms IB3

Jo | 15/03/2007, 00:18

Podria fer un nou comentari al bloc, per m' estim ms despatxar rpidament el que he vist ara a IB3.Era un teric reportagte d'inestigaci per a demostrar que a eco-taxa va ser un desastre.Aix repetia la veu editorial o narrativa.Els testimonis identificats hi estaven en contra i per a documentar el que pensen el venats o els turistes, en sortien altres molt escollits. Es la mateixa pregunta: que pensda Flaquer? o qu pensa la gent?. Flaquer s Flaquer. per la gent no sn dos o tres que ells troben significatius.Al final, quan ja s'havia repetit que l' ecotaxa s nefasta han sortit gravacions antigues de socialistes (Antich i ms) que la defensaven.

Mari

A CARA DESTAPADA ELMUNDO-PP

Mari | 15/03/2007, 00:07

LA MALA LLET D'INDA I PJ S'HA POSAT AL SERVEI DE LA PROPAGANDA DEL PP A IB3 ON MATAS I UMBERT TENEN LES TURBINES PER ESCAMPAR DETRITUS CONTRA L'ADVERSARI. SENSE CAP MIRAMENT IB CONFIDENCIAL SOBRE L'ECOTAXA HA ESTAT UNA MAQUINA DE TRITURA L'ESQUERRA. QUE HI FEIEN ELS ECOLOGISTES DEL GOB, I L'ESQUERRA DE COMPARSA AL SEU SACRIFICI I INMOLACIO. !!!QUIN OI -FASTIC/ASCO---AMB CARETES I CMERES OCULTES O EN PL...EL MATEIX VMIT--IDNTICS CANS QUE BORDEN I FAN POR

Joana

DEBAT SI

Joana | 14/03/2007, 23:07

S'ha d'exigir un debat seris a un lloc pblic al qual hi puguin accedir tots els mitjans. Millor si deixassin fer "una pregunta ms" a 3 o 4 periodistes normals (els que treballen a mitjans de comunicaci). Per si els periodistes no ho poden ser per definici, els poltics hauran de suscriure la frase de Franco "haga como yo, no se meta en poltica".

Arnau A

LAS FILTRACIONES

Arnau A | 14/03/2007, 21:49

la Presidenta acaba de decir en su tele que no quiere "filtraciones" de quien modere el debate-
FORA DEBAT QUE SER UNA BEFA

Miquela

Triar per triar

Miquela | 14/03/2007, 20:48

Triar per triar a Munar just li queda posar-se davant el seu assessor JJ o la cort de caps de premsa que te al CIM/ONA MALLORCA/TV Mallorca i fans diversos a distints medis o ja jubilats.

Maria

Camaras ocultas

Maria | 14/03/2007, 18:46

Pensaba que las cramas ocultas se utilizaban nicamente cuando no eran posibles las visibles. Quin se quera esconder en las filmaciones sobre la Real o el CIM?, el filmador o el filmado?

Jucef ben Maim Aletzar

La Mafia PP-UM.

Jucef ben Maim Aletzar | 14/03/2007, 18:37

PP-UM:Proxenetas.La chica prostituida y explotada se llama Mallorca.No votando PP-UM t puedes sacarla de la calle.

EX UM

Munar ella misma ante el espejo

EX UM | 14/03/2007, 18:20

El conocimiento que tengo del personaje me invita a creer que esta mujer, Maria Antonia Munar, solo soporta el espejo, el retrovisor, el maquillaje y la polvera. Boato y pasta

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb