Joana Maria

Esborranys d'avui per demà

Triar el periodista i el missatge

Joana | 14 Març, 2007 17:45 | meneame.net facebook.com google.com

     Maria Antònia Munar diu que s’hauria d’escollir un periodista que no treballi a cap mitjà de comunicació per a moderar el debat sobre les properes eleccions autonòmiques. Totalment d’acord. Crec que no deu voler dir que podria ser  un que treballi a un gabinet de premsa, a la publicitat o que tengui una empresa privada.  Es deu voler referir a un jove, en atur. I jo hi estic d’acord.  S’hauria de cercar un jove llicenciat en Periodisme- fins i tot per Madre Alberta- que no tengui feina ni tan sols en aquest confús mon de les empreses que venen programes a les emissores públiques. No és tan difícil: al cap i a la fi , els temes centrals i els temps de les intervencions se poden acordar abans i s’ha de parlar de futur, per exemple la vivenda.  Però el que no se pot permetre és que l’ exclusió sigui justament exercir de periodista i no  per desenvolupar professions transversals, tangencials o confuses. Ja sabem que alguns partits prefereixen el propagandista al periodista. Però   aquest no  potser ser el criteri per a escollir el moderador.

    I si no troben un jove recentment llicenciat, poden cercar  algú  que treballi fora de Mallorca, o fins i tot d’ Espanya  o, un jubilat, però de l’ exercici periodístic, no de la propaganda.

 

     

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:45

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Jucef ben Maimó Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 17/03/2007, 16:46

Toda la Mallorca interior cerealista tiene que ser declarada también Parque Natural.

HONEST CIUTADA

A GUANYAR

HONEST CIUTADA | 16/03/2007, 20:00

SEREM MOLTS, CARREGATS DE RAONS. HONESTS, QUE ESTIMAM MALLORCA I EL FUTUR. SENSE POR
GUANYAREM-

Jucef ben Maimó Aletzar

Salvem Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 16/03/2007, 19:04

Para mañana tenemos que proponernos entre todos batir un nuevo record de participación.Yo digo que vamos a ser 70.000.

JOAN CALAFAT

SALUT I FORÇA--LA NEUTRALITAT JAJA

JOAN CALAFAT | 16/03/2007, 10:45

Salut I Força, la revisteta de Joan Calafat que li ha permès passar d'ésser un ATS de la Policlínica Miramar a anar pel món com un bufa amb les butxaques plenes d'euros?

Idò Salut i Força l'any 2004 va rebre 150.000 euros de la Conselleria de Relacions Institucionals. Aquesta subvenció, però, i segons denuncia la Sindicatura de Comptes, és la que més deficiències va tenir: 6. Salut i força mantenia deutes amb la CAIB quan va rebre la subvenció de 150.000 eurosVa presentar justificants de despeses no subvencionables i no relacionades amb l'objecte de la subvenció. D'aquests 150.000 euros només en va justificar el 52% del pressupost.L'activitat que rebé la subvenció ja havia començat quan la va rebre, Per tant, Salut i Força va rebre una subvenció sense l'informe de fiscalització previ, amb una documentació de sol·licitud deficient, descripció insuficient del projecte., una cronologia de les actuacions incoherents amb la normativa i amb deficiències en la justificació de la despesa. Tot això, és clar, sense que la CAIB donàs publicitat a l'ajuda. Per tot això i més Calafat ara és un destacat portaveu del PP a la ràdio pública, com a conductor d'un programa, Es Metro, de 4 a vuit. Tal vegada per no haver de fer més mangarrufes i poder-lo tenir més sadoll de fons públics. Amèn del seu amic Carlos Hernández.

ARQUITECTE

Re: Triar el periodista i el missatge

ARQUITECTE | 15/03/2007, 23:56

Un parc NO ÉS AIXÓ. Tocave ser un espai per lleure i paisatge bell al cor de la ciutat. Verd i descans, parc de nins i àmbits de tranquilitat. Arquitectura i organització de serveis d'oci i vida, útils, permeable...RES QUE S'ASSEMBLI AL CAMP DE CONCENTRACIO DEL GONZALEZ DE CHAVEZ ALEMANY QUE HA DESTROSSAT LA JOIA QUE ERA DE CARME PINOS. El Parc de Estacions i Es Pont d'Es Tren i es Passeig de Ses Vies és un GRAN FRACAS

indignada

parc de ses estacions

indignada | 15/03/2007, 22:52

qualcú me pot definir que és un parc?
Això que hi ha on hi havia el parc de ses estacions que és?
I Tot això ho han fet amb els nostres doblers?

ES UN ROBATORI!

Jucef ben Maimó Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 15/03/2007, 20:03

La Mare de Deu de Lluc diu NO VOTIS PP-UM.¡Salvem Mallorca!

Jucef ben Maimó Aletzar

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 15/03/2007, 18:57

Con los del PP-UM nadie está seguro.Nadie está seguro en Mallorca.Estamos todos a merced de LA MAFIA.

Miquel de Muro

IB3

Miquel de Muro | 15/03/2007, 18:56

IB3 és l'estafa moral, un GRAN CRACK SOCIAL

Rafel Frau

L'atac a Miquel Àngel March

Rafel Frau | 15/03/2007, 17:48

Ara el pamflet de sempre, que tan ha contaminant la convivència cultural i social a Mallorca (hi ha estat el cau i la benzina de la ultra dreta que s'exten en la xarxa i ala carrer), es tal qual EL MUNDO, sense cap por, ataca a Miquel Àngel Marcg, com abans ho fa a Grosske, a Femenias, tutti quanti discrepi...La caça de bruixes, la inquisició més dramàtica.

OBSERVADOR

¡QUE SERÀ DE NOLTROS¡

OBSERVADOR | 15/03/2007, 11:30

Et giris per on giris no hi remei..què serà de noltros si això no canvia...propaganda, culte a la personalitat, embaf general, microperiodisme autònom, monjes reaccionàries que fan periodistes amb la complicitat de professors(¿) sense crèdits. Déu meu. SALVACIÓ. Lo del Parc de Ses Estacions no necessita mes que ulls i algú que ho critiqui. ¿Què diu n'AINA CALVO? O EN ¿GROSSKE? Tots dos atrapats pel Mundo i els ser paranys, en distint estil.

Jo

Més IB3

Jo | 15/03/2007, 00:18

Podria fer un nou comentari al bloc, però m' estim més despatxar ràpidament el que he vist ara a IB3.Era un teòric reportagte d'inestigació per a demostrar que a eco-taxa va ser un desastre.Això repetia la veu editorial o narrativa.Els testimonis identificats hi estaven en contra i per a documentar el que pensen el veïnats o els turistes, en sortien altres molt escollits. Es la mateixa pregunta: que pensda Flaquer? o què pensa la gent?. Flaquer és Flaquer. però la gent no són dos o tres que ells troben significatius.Al final, quan ja s'havia repetit que l' ecotaxa és nefasta han sortit gravacions antigues de socialistes (Antich i més) que la defensaven.

Marià

A CARA DESTAPADA ELMUNDO-PP

Marià | 15/03/2007, 00:07

LA MALA LLET D'INDA I PJ S'HA POSAT AL SERVEI DE LA PROPAGANDA DEL PP A IB3 ON MATAS I UMBERT TENEN LES TURBINES PER ESCAMPAR DETRITUS CONTRA L'ADVERSARI. SENSE CAP MIRAMENT IB CONFIDENCIAL SOBRE L'ECOTAXA HA ESTAT UNA MAQUINA DE TRITURA L'ESQUERRA. QUE HI FEIEN ELS ECOLOGISTES DEL GOB, I L'ESQUERRA DE COMPARSA AL SEU SACRIFICI I INMOLACIO. !!!QUIN OI -FASTIC/ASCO---AMB CARETES I CÀMERES OCULTES O EN PÈL...EL MATEIX VÒMIT--IDÈNTICS CANS QUE BORDEN I FAN POR

Joana

DEBAT SI

Joana | 14/03/2007, 23:07

S'ha d'exigir un debat seriós a un lloc públic al qual hi puguin accedir tots els mitjans. Millor si deixassin fer "una pregunta més" a 3 o 4 periodistes normals (els que treballen a mitjans de comunicació). Però si els periodistes no ho poden ser per definició, els polítics hauran de suscriure la frase de Franco "haga como yo, no se meta en política".

Arnau A

LAS FILTRACIONES

Arnau A | 14/03/2007, 21:49

la Presidenta acaba de decir en su tele que no quiere "filtraciones" de quien modere el debate-
FORA DEBAT QUE SERÀ UNA BEFA

Miquela

Triar per triar

Miquela | 14/03/2007, 20:48

Triar per triar a Munar just li queda posar-se davant el seu assessor JJ o la cort de caps de premsa que te al CIM/ONA MALLORCA/TV Mallorca i fans diversos a distints medis o ja jubilats.

Maria

Camaras ocultas

Maria | 14/03/2007, 18:46

Pensaba que las cáramas ocultas se utilizaban únicamente cuando no eran posibles las visibles.¿ Quién se quería esconder en las filmaciones sobre la Real o el CIM?, ¿ el filmador o el filmado?

Jucef ben Maimó Aletzar

La Mafia PP-UM.

Jucef ben Maimó Aletzar | 14/03/2007, 18:37

PP-UM:Proxenetas.La chica prostituida y explotada se llama Mallorca.No votando PP-UM tú puedes sacarla de la calle.

EX UM

Munar ella misma ante el espejo

EX UM | 14/03/2007, 18:20

El conocimiento que tengo del personaje me invita a creer que esta mujer, Maria Antonia Munar, solo soporta el espejo, el retrovisor, el maquillaje y la polvera. Boato y pasta

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb