Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

CIUTADANS AL CARRER PER A EXIGIR EL PARC CENTRAL DE PALMA

Joana | 30 Juny, 2006 23:16 | meneame.net facebook.com google.com

Molts ciutadans de Palma han sortit al carrer per a demanar-reivindicar un veritable Parc de les Vies. Eren o rem- persones de diferents edats, professions i segurament, tendncies poltiques. No he vist cap crrec del PP, per si alguns antics votants que es senten decebuts quan recorden que a les anteriors eleccions Catalina Cirer va prometre un gran parc central per a la Ciutat.

En el carrer de Sant Miquel una coneguda mha estirat del bra i mha mig renyat per no haver-la avisat. Deia que que havia topat la manifestaci de casualitat , per jo vaig firmar un paper. Quanta gent hi havia a la manifestaci?. Ms dels 1.000 que deia la Policia Municipal i menys dels 5.000 que deien els organitzadors. La manifestaci ha estat la ms nombrosa que sha fet mai per un tema ciutad a Palma. I aix s important. Per per a comptar les persones que soposen a la construcci duna carretera quan shagin soterrat les vies del tren cal recorre al recull de ms de 15.000 signatures amb nom i llinatge.

Hem vist la destrucci del Parc de les Estacions i del Pont del Tren i hem escoltat moltes mentides. Shan tudat molts dobles. Shan decebut moltes illusions El mateix Ajuntament del PP ha reconegut els seus despropsits de fer i desfer sense cap lgica.

I ara ja s el moment de dir prou a moltes coses: una Ciutat deshumanitzada i dirigida cap el centre sense llocs per passejar . Palma no pot ser una fatxada martima , un centre per a residents rics i la resta un desgavell . A on se perd la Ciutat?, a on deixa de ser un lloc hum?. Resulta ,senyors dirigents i aviat candidats del PP que els altres tamb volem viure a Ciutat i , com diu el darrer slogan de la Plataforma del Parc de les Vies, ens ho mereixem.

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:41

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Sepharad

No se, no se.

Sepharad | 04/07/2006, 10:23

s evident que qualsevol del PSOE ho far millor que l'actual cap de l'oposici Antoni Roig, per dubto que una millora sigui suficient pel que necessita Palma desprs de tants anys de barrabassades. I no podem oblidar el control que t el PP sobre un grapat de votants llonguets i organitzats.
Ernest

Jo NO votar na Cirer

Ernest | 03/07/2006, 16:36

Que consti, jo NO votar na Cirer de cap de les maneres. Al PSOE si, si no es dorm. A Palma sempre millorarem
Sepharad

Vots trnsfugues.

Sepharad | 03/07/2006, 15:59

A Palma, molts votants del PSOE votaren aquest partit a les autonmiques per a Catalina Cirer a Cort. Per qu? :D Sa pregunta ja fa riure.
Miquel

Tenim el que ens merexeim

Miquel | 03/07/2006, 06:00

Molt be el blog, enhorabona Joana M, pero realment el que crec es que no val queixarse de la batlessa despres del que ha fet, si no era abans de les eleccions que havia de pensar com era aquesta gent. No recordau que el PP va guanyar per majoria a Palma que ni ella mateixa s'ho podia creure, id aix a vuere si menys plataformes i mes pensar amb qui se vota.
Esmeralda Lpez

Enhorabuena per les fotos

Esmeralda Lpez | 02/07/2006, 23:01

Gracias a los que habis contribuido a ilustrarme para hallar las pginas oficiales de la plataforma. !Muy buenas fotos las del blog! Repito. He localizado a varios amigos. !!!Vendr a la prxima manifestacin!!! nimo.
Bicicletada pel Parc de les Vies

Ms fotos

Bicicletada pel Parc de les Vies | 02/07/2006, 18:41

Aqu n'hi ha unes altres de fa ms d'un any, una bicicletada organitzada tamb per "Massa crtica".
Plataforma pel Parc de les Vies

s aqu

Plataforma pel Parc de les Vies | 02/07/2006, 18:35

Si pitges damunt el vincle, veurs la pgina oficial de la plataforma. Salut!
Cati

No

Cati | 02/07/2006, 15:30

Esta no es la pgina de la plataforma, creo yo. Pon en el google "Angeles Fermoselle" y te aparecern muchas referencias y la direccin.
Esmeralda Lpez

LA PLATAFORMA

Esmeralda Lpez | 02/07/2006, 07:14

Es esta la pgina de la Plataforma de la manifestacin? Me gustan las fotos y la causa.
Francs

Tots som francesos

Francs | 01/07/2006, 22:49

Encara que na Cirer es cregui que arrassar como es pensava tothom que Brasil guanyaria des del vestuari, nosaltres serem con Frana, i amb Zidane, i guanyarem, amb raons. !Quanta gente bonita!
Sepharad

Tantes barrabassades, per tamb tants vots.

Sepharad | 01/07/2006, 17:05

Aquests darrers 4 anys Cort ha fet un grapat de barrabassades a un grapat de barris, per continua amb el suport electoral dels ciutadans :( Qu tant b fa el govern municipal i tant malament l'oposici?
Josefa

Molta gent i estrelles

Josefa | 01/07/2006, 09:18

No vaig poder anar a una marxa tan justa emper em sent identificat amb la causa, amb tanta gent carregada de lluita sana. Est be la presncia d'algunes estrelles (Grosske, Rossell, Toni Roig, Biel Mesquida, Esperana Bosc) i de la nostra mare Angels Fermoselle. Si al Parc, No a l'asfalt.
M.A..

La alcaldesa ha de reflexionar

M.A.. | 01/07/2006, 08:00

Que Catalina Cirer mire, vea la sana razn y la alegra reivindicativa de la gente, y rectifique.
Pep

PARC CENTRAL I NO TANTES VIES

Pep | 30/06/2006, 23:52

M'agrada la festa que hem protagonitzat avui una immensa minoria crtica -1.000 o 2.000- i tamb m'agrada ms el nom de Parc Central o Parc de Ses Estacions perque Ses Vies s un nom de part i no de tot, una idea que ja no hi s. A La plaa Espanya, a Marques de Fuensanta, a Balmes...no diu massa.. No hi ha vies. Endavant la gent.
Jordi Creus

Re: CIUTADANS AL CARRER PER A EXIGIR EL PARC CENTRAL DE PALMA

Jordi Creus | 30/06/2006, 23:34

molt be joana,n la millor cronista
Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb