Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Han arribat els periodistes

Joana | 05 Setembre, 2008 16:37 | meneame.net facebook.com google.com

“ Han arribat els periodistes”:  “ Pobrets, els hi doni alguna cosa per menjar” .
És una referència o acudit molt conegut en el mon dels mitjans de comunicació. I no parlam sols d’altres èpoques. Molts joves il·lusionats en fer una feina de informar o comunicar el que succeeix en el seu entorn es poden trobar a la porta d’una duquessa d’auba o crepuscle amb l’obligació d’informar sobre si a la fi se casarà o no amb un home de devers 50 anys.

 I no passa sols als programes de xafardeig de les televisions privades. També IB3 hi ha mostrat un cert interès. La veritat és que no sabem ( o jo no se ben be) si IB3 és una televisió pública, una conselleria més o un “ja ho veurem”.  Però és molt clar que les contractacions amb productores privades deixen els periodistes en unes condicions fins ara d'indefensió que no se poden consentir

També me resulta molt mal de creure el que vaig llegir en el Diario de Mallorca: además, según la nota remitida por IB3, el equipo de reporteros se propone hacer las veces de detectives e investigar casos de bajas laborales, infidelidades y alquileres impagados, entre otras cuestiones.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb