Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

UN MANIFEST CIUTAD

Joana | 18 Maig, 2007 16:30 | meneame.net facebook.com google.com

Un manifest ciutadà vol expresar la necessitat de saber elegir el vot a les properes eleccions. Diu el següent.

 

Manifest Ciutadà

 La situació de les Illes Balears és crítica. Falten pocs dies per a les properes eleccions i un grup de ciutadans volem fer palesa la nostra indignació per la realitat d’un territori cada vegada més malmès, un patrimoni artístic, arquitectònic i històric fet malbé i una llengua i una cultura menys respectades.  No demanam el vot per a cap partit concret, sabem que el que passa té uns responsables i de manera llampant, ens posicionam en contra del que ha fet i d’allò que vol fer el Partit Popular en aquestes Illes Balears i també de la hipocresia dels que hi donen suport: tots els que fan veure que no ho han notat o que les coses no poden ser d’altra manera, amb un evident menyspreu pels partits de l’esquerra i per la intel·ligència dels ciutadans illencs. No som ingenus i hem vist molts de desastres:

·        Convertir platges en urbanitzacions

 ·        Destruir muntanyes i litorals

 ·        Omplir foravila d’asfalt i de cases o casetons, sovint il·legals

·        Allunyar i embrutar la mar amb ports esportius desproporcionats

 ·        Oblidar els vells i els discapacitats

·        Crear uns mitjans de comunicació convertits en instruments de propaganda

·        Fer de Palma un lloc hostil, inhabitable i anacrònic.

  Ara que hem viscut la destrucció accelerada de les Illes Balears a causa la corrupció i dels  interessos econòmics d’uns pocs, i hem contemplat la banalització de la nostra cultura, l’oblit de la nostra llengua catalana i ens hem sentit fortament agredits creiem imprescindible votar a favor dels que volen aturar totes aquestes malifetes. Per això defensam la transparència i honestedat. 

 Un  vot per a la defensa ho és contra l’agressió. No ho oblidem!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb