Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

La trampa de la campanya

Joana | 13 Maig, 2007 19:55 | meneame.net facebook.com google.com

    La dreta no vol debats electorals. No els ha de menester per res amb tants mitjans informatius que ella mateixa ha muntat o subvenciona. L’esquerra volia debatre per a mostrar  la utilització que han fet de les nostres institucions el PP i UM i, a la vegada tant el BLOC com el PSOE volen fer una campanya en positiu i poc agressiva. Ho entenc, però el perill és que arribi a semblar que van a remolc. Va ser significativa la xifra de 60.000 persones a la manifestació “Salvem Mallorca” i ja sabem a qui no votaran, però només amb aquets vots  tot quedaria com està. Crec que ha arribat el moment de marcar diferències i si no se poden fer debats, almenys se podria demanar als mitjans públics que organitzessin programes amb el mateix esquema de preguntes per a tots. No és difícil. Per exemple:

 

  1. Model territorial : la costa, el pla, la Tramuntana, els espais natural.
  2. Comunicacions:  autopistes i autovies, transport públic
  3. Educació:  A)  Bilingüisme i ensenyament d’una llengua estrangera, ¿com?.  B)  Immigració, integració: escola pública, concertada i privada.
  4. Model Social : A)   Vivendes protegides: ¿ quantes, com i a on? . B)    Persones dependents i discapacitades. C)  Contra la discriminació de la dona.
  5. Model cultural: Patrimoni, Art, Música, Literatura...
  6. Altres prioritats .

         I si no potser, a les seves intervencions els partits d’esquerra almenys haurien de saber marcar diferències entre les seves propostes i les de la dreta: “volem i  volen”.

       La trampa d’aquesta campanya és molt clara. Els que comanden volen fer veure que tot el que proposa l’ Esquerra ells ja ho han fet o estan a punt de fer-ho amb més eficàcia per la qual cosa sols els hi volen prendre la cadira i  a més a més, la corrupció és ben igual per tot arreu. Alerta. S’han de marcar distàncies. Les han de veure també els que no varen anar a la manifestació.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb