Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

El desastre del Parc de Ses Estacions

Joana | 25 Mar, 2007 21:18

  

El que va ser un dia el Parc de Ses Estacions és ara el sotil o terrat de les noves Estacions. Dues vegades s’ha destruït amb la justificació de que “no agradava als ciutadans”. No sé a quins. Tots hem pagat milions d’euros, per a fer un lloc cada vegada més hostil i tancat.  Avui dematí hi he anat i l’horabaixa he recuperat fotos antigues. Les col·loco en tres seqüències: 2004 ( quan encara no ens ho veiem venir), 2005 ( quan el desfeien) i 2007 ( el que han fet).

 Any  2004  

 

 Any 2005

   

 

 Any 2007

  

¿ Com així no l’ inauguren?, ¿ que més hi han de fer?. L’han tancat per mor de la Seguretat Ciutadana. ¿ De quins lladres ens volen salvar?. Ara és sols un lloc de pas -i lleig- que suporta l'aire acondicionat del metro .¿No hi ha altre alternativa?.  Però si encara potser pitjor - i ho potser si obrin carrers transversals-que ho deixin com està i li diguin "instalació"

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb