Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Triar el periodista i el missatge

Joana | 14 Mar, 2007 17:45 | meneame.net facebook.com google.com

     Maria Antònia Munar diu que s’hauria d’escollir un periodista que no treballi a cap mitjà de comunicació per a moderar el debat sobre les properes eleccions autonòmiques. Totalment d’acord. Crec que no deu voler dir que podria ser  un que treballi a un gabinet de premsa, a la publicitat o que tengui una empresa privada.  Es deu voler referir a un jove, en atur. I jo hi estic d’acord.  S’hauria de cercar un jove llicenciat en Periodisme- fins i tot per Madre Alberta- que no tengui feina ni tan sols en aquest confús mon de les empreses que venen programes a les emissores públiques. No és tan difícil: al cap i a la fi , els temes centrals i els temps de les intervencions se poden acordar abans i s’ha de parlar de futur, per exemple la vivenda.  Però el que no se pot permetre és que l’ exclusió sigui justament exercir de periodista i no  per desenvolupar professions transversals, tangencials o confuses. Ja sabem que alguns partits prefereixen el propagandista al periodista. Però   aquest no  potser ser el criteri per a escollir el moderador.

    I si no troben un jove recentment llicenciat, poden cercar  algú  que treballi fora de Mallorca, o fins i tot d’ Espanya  o, un jubilat, però de l’ exercici periodístic, no de la propaganda.

 

     
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb