Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

CERCAU L'EMPRESA

Joana | 10 Mar, 2007 20:37 | meneame.net facebook.com google.com

  

 

He sentit un petit calfred quan he escoltat  que a la radio algú deia que a la manifestació per a la salvació del que queda del territori “serem més “ que els que se varen reunir per a protestar en contra de que l’ etarra  de Juana tengui la seva presó rebaixada en un any i la pugui passar a ca-seva. No se poden contraposar  els conceptes. El públic de la manifestació del PP deia coses que poc tenien a veure amb l’excarcelació. ¿ Què passaria si Zapatero els hi fes cas?: que de Juana hauria de tornar al seu llit a la presó, al qual moriria o hi podria arribar a estar fins tres anys, però ja havia complit condemna pels delictes de sang.

  Jo, tenc poca paciència per a escoltar segons quines coses i faig molt zàping, però també vaig escoltar Mabel Cabrer quan a IB3 repetia “nosotros los buenos y ellos los malos”. Fan un trist favor a la democràcia els que volen  recollir aquest argument del PP per a donar-li la volta. No podem dir: “els bons som noltros” .

  Crec que s’han de poder, voler reconèixer mèrits dels partits que no se pensen votar.  No hi ha una societat de bons i dolents. Hi ha uns doblers públics i  diverses maneres de distribuir-los. Això són els programes de Govern que poden fer un partit sol o uns quants  junts que pactin  i.  Me fa molta por l'intent d’ establir una unica manera d'opinar per als ciutadans amb argumentacions del tipus:  “noltros hem fet be això ( per exemple una residència) a llavors som els bons i tots els altres, són dolents i volen treure els criminals al carrer”. M’ emprenya el territori destruït, però no sé si encara m`’emprenya més que vulguin destruir la nostra capacitat de pensar. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb