Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

Ganivetades a la natura: Andratx. Balmes....

Joana | 29 Novembre, 2006 00:28 | meneame.net facebook.com google.com

 

Ja sabia que a aquesta Illa hi ha persones i societats que sols cerquen el seu enriquiment personal i per això organitzen empreses, es dediquen a la política i mesclen una cosa amb l’altra. El cas de  la corrupció a l’Ajuntament d’Andratx : Voramar I,  n’és una mostra. Qualsevol persona, qualsevol ciutadà que faci una volta per Andratx pot observar com les construccions s’han menjat muntanyes i litorals. ¿ Per a enriquir els ciutadans, facilitar llocs de feina, crear riquesa…?(  la qual cosa tampoc seria una justificació).  No:  per a enriquir a uns pocs que assessinen la natura per a acumular doblers i bens.

 He arribat a una conclusió molt ximple:  el dimoni és aquí a la perversió que fa que un grup de gent s’ajunti per a crear empreses interrelacionades i obtenir llocs a la política que els permetin ofegar territori, institucions, persones i  dignitats.

Potser no hauria escrit això, ni hauria reobert  aquest bloc bellugadís si no hagués rebut un missatge  d’ un veïnat que m’explica una història una mica surrealista.

  Textualment  diu el meu veïnat Xisco PolJoana: Això es lo que a les 6 de l’horabaixa hi havia a cada arbre, juntament amb un disc de prohibit aparcar.
A les 9 no hi havia res de res.
T’ho expliques?
He cercat explicacions racionals i no n’he trobat cap. Però n’hi poden haver irracionals: que l’ Ajuntament hagi concedit permís per a tallar arbres “ por allà”- devers el Parc de les Estacions-  i com que ho volen convertir tot en ciment s’ hagin equivocat  de lloc. L’ Ajuntament ja se va equivocar   quan va destruir el Pont i ho han reconegut. Ara posaran una escultura, una emulació, entre el dur i encimentat nou  Parc de les Estacions i Jacint Verdaguer. Col·lectius molt dignes de ciutadans  lluiten pel Parc de les Vies, però fa molta por que des de Balmes fins la plaça d’ Espanya tot quedi com un espai de ciment. ¿ O és que volen posar a les estacions els arbres que treguin de Balmes?. ¿ Ja s’ han mort els  arbresque varen dir que guardaven a no se quin viver municipal?. Penós, impresentable. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb